a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Προιόντα που δε θα ξαναγοράσω ποτέ!

L'oreal,Avene, Max Factor, Seventeen
Γεια σας κορίτσια! Σήμερα θα σας δείξω κάποια προιόντα που με απογοήτευσαν και δε θα τα ξαναγοράσω ποτέ! Το γεγονός οτι δεν ταίριαξαν σε μένα δε σημάινει αυτόματα και οτι είναι κακά προιόντα γιατί σε κάποια άλλη μπορεί να δούλεψαν μια χαρά και να ταίριαξαν στις ανάγκες της! Τα προιόντα αυτά λοιπόν δεν ταίριαξαν καθόλου σε εμένα! Πάμε λοιπόν να σας τα δείξω και να δείτε και τους λόγους που για μένα είναι αποτυχημένες αγορές!

1. Loreal micellaire ideal soft νερό καθαρισμού. Το αρνητικό που έχει αυτό το νεράκι είναι οτι κάνει σαπουνάδα στο πρόσωπο αν βάλετε πολύ ποσότητα γεγονός αρκετά εκνευριστικό. Ωστόσο καθαρίζει καλά το δέρμα αλλά δεν είναι τόσο καλό με το μακιγιάζ των ματιών καθώς δύσκολα αφαιρεί την μάσκαρα παρόλο που δεν είναι αδιάβροχη και αν μπεί μέσα στο μάτι τσούζει αρκετά.


2. Avene Couvrance Fluid foundation corrector. Είναι ένα υγρό oil free foundation υποαλλεργικό για ευαίσθητα δέρματα. Έχει πολύ ελαφριά κάλυψη και ίσως δεν κάνει για μένα διότι λόγω ακμής χρειάζομαι περισσότερη ωστόσο αυτό που με απογοήτευσε είναι οτι μετά απο μερικούς μήνες όταν το είχα φτάσει στη μέση άλλαξε χρώμα οξειδώθηκε και έγινε πορτοκαλί! Είναι η πιο ανοιχτή απόχρωση και έγινε όπως βλέπετε στην φωτογραφία.








3. Max factor 2000 calorie υπόσχεται ότι δίνει καμπύλη και όγκο. Καμπύλη δεν έδωσε σε καμία περίπτωση στις δικές μου κατάισιες βλεφαρίδες έδίνε μόνο όγκο και καθόλου μήκος. Το βουρτάκι της είναι καμπυλωτό και δε με βόλεψε καθόλου και τέλος μυρίζει πολύ άσχημα σαν οινόπνευμα.


4. Sevnteen μολύβι φρυδιών στην απόχρωση 05 το κακό με αυτό το προιόν είναι αρχικά η απόχρωση του η οποία κοκκινίζει και φαίνεται ψεύτικη πάνω στα φρύδια ενω παράλληλα μετά απο πολύ λίγο καιρό απο όταν το αγόρασα έγινε πάρα πολύ σκληρό και για να γράψει στα φρύδια ήθελε πολύ πίεση!

Αυτά λοιπόν τα προιόντα δε θα ξαναγοράσω ποτέ! Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο απ' αυτά; Ποιά είναι η γνώμη σας; 
Θα τα ξαναπούμε σύντομα,
Κωνσταντινα

Δεν υπάρχουν σχόλια: