a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Quick makeup for busy women with only 5 products

Foundation,concealer & eyeshadow base: Max Factor Lasting performance 105 soft beige, Powder: Maybelline Fit me powder 125, Eyeliner: Maybelline gel eyeliner 01 intense black, Mascara: Seventeen X-traordinaire 01 black, Lipstick & Blush : Erre Due Lip & Cheek soft crayon 204 

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα σας έχω ένα πολύ ενδιαφέρον post για όλες εσάς που το πρωί πριν πάτε στην δουλειά ή στην σχολή θέλετε να δείχνετε περιποιημένες ,αλλά έχετε πολύ λίγο χρόνο! Ξέρω πως και εγώ όταν βιάζομαι και θέλω να φύγω από το σπίτι όσο πιο γρήγορα γίνεται , θέλω με 2-3 κινήσεις να είμαι έτοιμη,και να μην χρειάζεται να χρησιμοποιήσω  μισό δισεκατομμύριο προιόντα. 
Αυτή η ιδέα μακιγιάζ λοιπόν, είναι ιδανική για εσένα που θες με λίγες κινήσεις και λίγα,αλλά, πολυχρηστικά προιόντα να κάνεις ένα αξιοπρεπές και όμορφο,καθημερινό μακιγιάζ που θα σε κάνει να φαίνεσαι φρέσκια,περιποιημένη και σαν να αφιέρωσες αρκετή ώρα σε αυτό!
Ας μην χάνουμε όμως χρόνο, είμαι σίγουρη πως πολλές από εσάς ενδιαφέρονται , οπότε ας ξεκινήσουμε!!


Όπως σας προείπα, τα προιόντα που θα χρησιμοποιήσω θα είναι πολυχρηστικά! Οπότε ένα πραγματάκι θα μας χρησιμέψει για πολλές δουλειές!Ας αρχίσουμε από την βάση του μακιγιάζ. Αρχικά θα χρησιμοποιήσω το foundation Lasting Performance της Max Factor στην απόχρωση 105 soft beige και θα το απλώσω  σε όλο μου το πρόσωπο. Στην συνέχεια, εφόσον το συγκεκριμένο μεικαπ είναι αρκετά ελαφρύ αλλά παράλληλα έχει και φοβερή κάλυψη, θα το χρησιμοποιήσω και για concealer, οπότε θα βάλω λίγο κάτω από τα μάτια και θα το απλώσω με απαλές κινήσεις. Τέλος όσον αφορά το συγκεκριμένο foundation θα το χρησιμοποιήσω και σαν βάση σκιάς για να αποχρωματίσω τα βλέφαρα, και να τα κάνω να δείχνουν ομορφότερα! Έπειτα,θα χρησιμοποιήσω την πούδρα Fit me στην απόχρωση 125 από την Maybelline, στην ζώνη Τ. Όσες δεν συνηθίζετε να βάζετε πούδρα είτε γιατί δεν το χρειάζεστε, είτε για οποιονδήποτε άλλον λόγο μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα!  
Όσο απλό και να 'ναι ένα μακιγιάζ λίγο ένταση στα μάτια χρειάζεται . Θα πάρω λοιπόν το gel eyeliner της Maybelline στην απόχρωση 01 intense black και θα κάνω μία λεπτή γραμμή eyeliner, μετά θα χρησιμοποιήσω λίγο και θα το βάλω στην κάτω εσωτερική γραμμή του ματιού και λίγο προς τα έξω και θα την σβήσω .Έτσι θα φαίνεται πως έχεις αφιερώσει πολυ χρόνο στο μακιγιάζ των ματιών σου ενώ στην πραγματικότητα δεν θα έχεις ξοδέψει ούτε ένα λεπτό! Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο μολύβι ανοιχτού μπεζ χρώματος στην εσωτερική γραμμή του ματιού σου. Αυτό θα κάνει τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα και θα κάνει το βλέμμα σου πιο ξεκούραστο! Θα τελειώσουμε με τα μάτια χρησιμοποιώντας μία στρώση από την μάσκαρα X-traordinaire της Seventeen στην απόχρωση 01 black .
Για να τελειώσω όλο το look θα χρησιμοποιήσω το Lip & Cheek soft crayon από την Erre Due, στην απόχρωση 204 και για ρουζ αλλά και για κραγιόν!

Είδατε λοιπόν πως με πολύ λίγα προιόντα μπορείτε να κάνετε πολλά, και να καταφέρετε σε μόλις δέκα λεπτά να είστε έτοιμες να φύγετε από το σπίτι , δείχνοντας πως έχετε αφιερώσει ώρες στον εαυτό σας ενώ στην πραγματικότητα θα έχετε αφιερώσει λιγότερο από 10 λεπτά!
Μην ξεχάσετε να μου αφήσετε τα σχόλια σας και αν μου πείτε άμα έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω προιόντα και επίσης πως σας φάνηκε η σημερινή ιδέα μακιγιάζ!!
Φιλάκια πολλά.
Τάνια

Δεν υπάρχουν σχόλια: