a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Pharmacy haul

Γεια σας κορίτσια!

  Το καλοκαίρι πολλές από εμάς τεμπελιαζουμε και δεν φροντίζουμε το δέρμα μας όπως θα έπρεπε, η θάλασσα και ο ήλιος κάνουν το δέρμα με ακμή να βελτιώνεται στην όψη και μειώνουν τα σπυράκια ωστόσο μόνο αυτό δεν κάνουν! Ο ήλιος είναι ο χειρότερος εχθρός της ακμής καθώς προκαλεί παχυνση του δέρματος και χωρίς τον κατάλληλο καθαρισμό και την απαραίτητη αντηλιακή προστασία δημιουργεί εσωτερικές κυστες οι οποίες μαντέψτε μόλις τελειώσει το καλοκαίρι κάνουν την εμφάνιση τους! Αυτό ακριβώς έκανα πέρσι το καλοκαίρι και τέλος Σεπτέμβρη το πρόσωπο μου ήταν στα χειρότερα του, δεν ήξερα από που να ξεκινήσω, είχα ξηρά σημεία στο μέτωπο και γύρω από τα χείλη και όλο το υπόλοιπο ήταν γεμάτο σπυράκια και λιπαροτητα! Είχα απελπιστεί εκείνη την περίοδο και ενώ έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε το θυμάμαι ακόμα πολύ έντονα! Έτσι φέτος είπα δε θα το ξαναπαθω!



  Έτσι φρόντισα να προμηθευτώ από νωρίς τα κατάλληλα προϊόντα! Πηγαίνοντας λοιπόν στο φαρμακείο της γειτονιάς μου είδα ότι είχε -30% στα αντηλιακά και άρπαξα την ευκαιρία. Πήρα το anthelios ac matte fluid με SPF 30 από La Roche Posay  είναι ειδικό για δέρμα με ακμή και μειώνει την λιπαροτητα, δε ξέρω αν το κάνει ακόμα γιατί δε το εχω δοκιμάσει. Κόστιζε 19€ και με την έκπτωση το πήρα 13€.
Update: το δοκίμασα σήμερα και όντως κρατάει μακριά την λιπαροτητα για πολλές ώρες.

  Επόμενο προϊόν που πήρα να δοκιμάσω είναι η κρέμα προσώπου για πρωί και βράδυ sebium global από την Bioderma  ισχυρίζεται ότι είναι θεραπεία για ακμή και σοβαρές ατέλειες και ότι μειώνει τα σημάδια, την έχω χρησιμοποιήσει 3 φορές μέχρι τώρα και από την πρώτη εφαρμογή είδα μείωση στα σημάδια και στις κοκκινίλες, είναι πολύ λεπτορευστη και κάνει καλή ενυδάτωση στο δέρμα ενώ παράλληλα απομακρύνει και την λιπαροτητα δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα πριν το μακιγιάζ σαν primer οπότε θα δούμε πως θα πάει! Είναι 30ml και κόστιζε 14€.

  Αυτά λοιπόν ήταν τα πράγματα που αγόρασα! Μην ξεχνάτε να φροντίζετε και να καθαρίζετε το δέρμα σας τουλάχιστον μια φορά την ημέρα για να μην βρεθείτε στην δική μου περσινή θέση! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

Ναι είστε όλες καλά, 
θα τα ξαναπούμε σύντομα
Κωνσταντίνα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: