a.readmore { /* CSS properties go here */ }

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Mac haul & review

Ρουζ: plum foolery MAC, Concealer: MAC pro longwear concealer, Πινέλο: Toyoko blush brush






Γεια σας κορίτσια! Επιστρέψαμε με καινούργια εμφάνιση και ολοκαίνουργιες και συστηματικότερες αναρτήσεις !!
Σήμερα σας έχω ένα haul και review μαζί !
Πρόσφατα επισκέφτηκα την MAC και εκμεταλλεύτηκα την έκπτωση του -25% για να αγοράσω κάποια πραγματάκια που ήθελα καιρό!

Αρχικά αγόρασα το pro longwear concealer στην απόχρωση NW25 η αρχική του τιμή ειναι 18 ευρώ ενώ με έκπτωση -25% το αγόρασα 14.5 ευρώ.
Έχω να πω πως είναι από τα καλύτερα concealer που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Καλύπτει πάρα πολύ καλά τους τυχόν μαύρους κύκλους! Εμένα η επιδερμίδα μου είναι κανονική και πολύ σπάνια βγάζω σπυράκια , απ' ότι έχω ακούσει όμως τα καλύπτει πολύ καλά και εκείνα! 
Θα έλεγα πως είναι ένα καλυπτικό concealer και πως δεν χρησιμεύει τόσο για φως κάτω από τα μάτια.
Περιέχει 9 ml και παρ'όλο που η σύνθεση του είναι αρκετά λεπτόρευστη είναι ένα άκρως καλυπτικό προϊόν!
Χρησιμεύει επίσης και για βάση σκιών ,καθώς από την στιγμή που θα το εφαρμόσετε και το αφήσετε να στεγνώσει δεν πάει πουθενά.
Η συσκευασία του είναι γυάλινη και έχει αντλία η οποία κάποιες φορές βγάζει περισσότερο προιόν από ότι θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε, αλλά μόλις την συνηθίσετε μπορείτε να την ελέγξετε καλύτερα.
Φωτογραφία πριν και μετά την εφαρμογή του concealer.

Swatch: ρουζ PLUM FOOLERY MAC

Και συνεχίζουμε με το ρουζάκι ! Η απόχρωση η οποία αγόρασα είναι η Plum Foolery! H αρχική τιμή των ρουζ της Μac είναι 22 ευρώ ενώ με έκπτωση κοστίζουν 16,50 ευρώ. Το τελείωμα του συγκεκριμένου είναι Sheertone shimmer. Είναι μία πολύ όμορφη σκούρη μωβ-φούξια απόχρωση με κόκκινα στοιχεία και λίγο shimmer . Η απόδοση του είναι πάρα πολύ καλή και χτίζεται ενώ χρειάζεται προσοχή γιατί αν το παρακάνετε, το αποτέλεσμα δεν θα είναι και πολύ όμορφο. Η υφή του είναι είναι πολύ ωραία,κάτι ανάμεσα σε πουδρένια και κρεμώδης. Ταιριάζει καλύτερα σε πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες .Τέλος το ελάχιστο shimmer το οποίο περιέχει είναι σχεδόν ανεπαίσθητο όταν το εφαρμόσετε στα μάγουλα σας.








Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω προιόντα; Πείτε μου στα σχόλια!


Τάνια.






Δεν υπάρχουν σχόλια: